Kynologický plesový galavečer 2024

26.11.2023 19:48

Kynologický plesový galavečer 2024
Dobrý den vážení přátelé, 
I na začátek roku 2024 jsme připravili možnost potkat se s přáteli v oblecích a šatech, kdy se - většinou dámy -  musí představovat protože v róbách, vysokých podpatcích s úžasnými účesy a bezchybným líčením je nepoznáváme přesto že jsme byli spolu ráno na stopách. Proto bych Vás rád opět pozval na kynologický plesový galavečer.

Na rozdíl od kynologických akcí jediné nervy které tam zažijete, budou, aby nevyschl ani jeden ze dvou barů, nedošly chlebíčky, jednohubky a další pochutiny, které opět připraví cukrářství Magnolie - množství pro Vás opět navýšíme. Stres zažijete jenom proto, aby jste se z večeře včas dostali na vystoupení které jsou připraveny opět tři.  Místo z rozhodčího a figuranta budete pod tlakem jenom proto, aby jste dorazili včas budete protože už ve 20 hodin začínáme prvním vystoupením účastníků Česko Slovensko má talent.
Svůj talent nám opět předvede nejen hudební uskupení ,,Proč ne?", ale i Mistr kuchyně. Určitě jste už zapomněli na skvělou chuť loňských večeří, proto si je letos zopakujeme.
Stejně tak můžeme zopakovat, že i když jsme blízko území prohraném Marií Terezií s Pruským čti Prajzkým králem není nutné předhánět se v množství přinesených dobrot a lahví.   Na oplátku můžu slíbit, že pokud s Novým rokem vrchnost nedoručí další ,,fuj" balíček, zůstanou ceníky stejné jako loni - papír drahý- nebudeme tisknout nové.......
I přihlášky zájemců zůstanou jako loni - email stůl a pro kolik lidí (pokud máte zájem o přísálí??).  
Ideální abych se dozvěděl s kým máte domluvený stůl (email: karel.mellar@seznam.cz), nebo když jedna osoba objedná počet osob u stolu a ostatní tuto osobu uvedou ve zprávě pro příjemce.
Cena vstupného je 300 Kč + večeře 200 Kč
1286163028 / 3030

Do zpráva příjemce prosím uveďte: jméno/počet vstupenek/ číslo a počet večeří (osobu, která objednala stůl)
Večeře:
Menu 1. - Kuřecí prso plněné šunkou a sýrem, podávané se šťouchanými brambory a malým salátem
Menu 2. - Vepřová panenka pečená v anglické slanině, podávaná s pečenými brambory a švestkovou omáčkou

Karel Mellar
karel.mellar@seznam.cz
tel.601297803